Despre Antonica -Minciunica
+9
florentina26luca
iulia pirvu
alina.elie
szekelianca
corina
Livia M.
vera
cristina41975
camrynna
13 participanți
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Despre Antonica -Minciunica
Aici putem vb .despre cate gogosi ne-a turnat ''Anto '' si despre cum si cand am inceput sa avem primele banuieli !
Re: Despre Antonica -Minciunica
Tu ar trebui sa spui inceputul!
cristina41975- Mesaje : 11
Data de înscriere : 26/11/2010
Varsta : 49
Localizare : Mures
Eu n-as fi banuit niciodata,si de-abia acum am inceput sa ma obsinuiesc cu ideea....exact cum am mai spus un om bolnav....un om dus rau de tot...imi pare rau ca am plans pentru pierderea sarcinii ei si pt.povestile care le-a inventat.
vera- Moderator
Varsta : 39
Localizare : BUCURESTI
deci va rog eu lasatima sa injur.numi vine sa cred
Livia M.- Mesaje : 28
Varsta : 43
Injura ,draga mea ! Cine ma cunoaste , ma stie , vorba aia eu sunt adepta injuraturilor birjaresti , ca la usa cortului asa ca nu ma supar , go ahead !!
multam admin., dar mai bine nu .nu ma cobor eu la nivelul unei parasute frustrate terminata cu nervii,in gatu ma-sii.
chiar mi-ar placea sa stiu de la inceput ce s-a intamplat...mie nici acum nu-mi vine sa cred ce a putut sa faca...
corina- Mesaje : 35
Varsta : 38
Localizare : Sacu,jud. Caras-Severin
Eu pur si simplu am fost socata si am avut niste nervi aseara de am plans,imi pare atat de rau ca am pierdut atat timp pe acel forum la un momentdat eram chear dependenta de el,nu exista zi sa nu intru,iar scorpia aceea ne-a jucat pe degete pe toate,nu stiu cum de nu mi-am dat seama ca anul acesta cand am cunoscut-o prin ianuarie cred,ea mi-a trimis o poza pe mess in care era cu albert in brate dar albert era cu spatele si cand am intrebat-o cine e bebe mi-a spus ca e nepotelul ei dar ieri m-am uitat pe contul ei de pe facebook era acelasi copil si in poza aceea si in celelalte care le avea si pe vremea aceea zicea ca e insarcinata,si cum am spus si pe celalalt forum pana sa il inchida bolnava,ea zicea ca are dpn pe 1 iunie dar asa zisul albert sa nascut pe la sfarsitul lui aprilie dar daca ati vazut pozele de la spital acel copil nu arata a copil nascut prematur.
szekelianca- Mesaje : 39
Varsta : 32
Localizare : Agnita
si totusi ne zice si noua cineva cum ati descoperito?
admin carmy e cea care a descoperit-o, eu cu alex am dat vestea in tara si cristina cu flori au verificat ip-urile... apoi mada i-a zis ca vine in germania si are nevoie de nr-ul ei de tel, la care asta s-a pierdut si a iesit... din poze rezulta f multe, dar ea o tine mortis ca mintim, ca e adevarat si o saa demonstreze
alina.elie- Mesaje : 47
http://www.faracearta.com/clubul-viitoarelor-burtici-f51/sunt-si-eu-o-graviduta-t3315.htm
cand aveti timp, aruncati un ochi aici.... bristena, cand ai timp, te astept cu web, ca esti banuita de "complicitate"
cand aveti timp, aruncati un ochi aici.... bristena, cand ai timp, te astept cu web, ca esti banuita de "complicitate"
bristena de complicitate ? super tare
O cred pe Alina ca saraca nu stie in cine sa mai aibe incredere, eu una sunt dispusa sa dau web oricand, cine e dispus sa mai dea web?
iulia pirvu- Moderator
Varsta : 40
Localizare : Sibiu
Eu n-am ,da imi cumpar!Cristina stie cine sunt!Deci Alina nu sunt Anto
Ultima editare efectuata de catre florentina26luca in Sam Noi 27, 2010 3:24 am, editata de 1 ori
florentina26luca- Mesaje : 7
Localizare : Balta Doamnei
iulia pirvu- Moderator
Si eu sunt dispusa...nu e de mare calitate dar pentru recunoastere merge
vera- Moderator
Varsta : 39
Localizare : BUCURESTI
Si eu dau web dupa ce il instaleaza sotul.. ...Deseara ne vdm pe mess?
szekelianca- Mesaje : 39
Varsta : 32
Localizare : Agnita
eu va astept pe toate cu web ... pana acum decat pe admin am vazut-o, pe mada, iulia, alex si gabi... daca imi scapa careva, imi aminteste ea pana atunci nu cred pe nimeni... p.s. pe flori o cred ca a injurat-o rau de tot pe anto ))))))))))))))))))))))
A scris Flori la celalalt subiect, scrieti foaie cu numele pt cine nu are web si pozati-va.
iulia pirvu- Moderator
se poate truca poza asa... fie cu webul, fie un mic video de prezentare, ca telefon om avea naibii toate... sa vorbiti in romana pt cele cu video
si eu dau web, l-am deschis si ieri florentinei, inainte sa stiu ce s-a intamplat.
elymami- Moderator
Varsta : 41
Localizare : dambovita
deci: elymami, anutza, admin, eu, gabi, alex, flori, iuliasi vera sunt "clean"
ar fi bine ca admin sa poata faca activarea personal la fetele noi care intra pe forum....
ar fi bine ca admin sa poata faca activarea personal la fetele noi care intra pe forum....
eu nu am web dar sper sa pot sa-mi iau cat mai curand ca sa va dati seama ca nu va mint cu nimic ca nu as avea de ce...
corina- Mesaje : 35
Varsta : 38
Localizare : Sacu,jud. Caras-Severin
Poate ma faceti nebuna ... dar eu tot sper sa para o dovada clara si sigura ori ca anto a mintit ori ca eu am exagerat.
Da am verificat ip-urile, am vazut localizarile pe care le-au dat, stiu numerele de telefon de romania, am banuit problema la poza cu textul pe engleza ... Dar dupa doua zile in care ma cert non stop cu al meu, cu o stare de rahat ... inca nu stiu ce sa cred si ce sa fac. Sunt momente in care spun ca minte, sunt momente in care ma indoiesc ... Si NU STIU! Am vazut propunerea cu web cam, eu dau oricui sa ma vada daca vrea ... pana atunci pentru faptul ca eu sunt cea din poze poate garanta Camryna, sau admin Alexa ... ea m-a vazut si daca imi amintesc bine nu de acum.
Da am verificat ip-urile, am vazut localizarile pe care le-au dat, stiu numerele de telefon de romania, am banuit problema la poza cu textul pe engleza ... Dar dupa doua zile in care ma cert non stop cu al meu, cu o stare de rahat ... inca nu stiu ce sa cred si ce sa fac. Sunt momente in care spun ca minte, sunt momente in care ma indoiesc ... Si NU STIU! Am vazut propunerea cu web cam, eu dau oricui sa ma vada daca vrea ... pana atunci pentru faptul ca eu sunt cea din poze poate garanta Camryna, sau admin Alexa ... ea m-a vazut si daca imi amintesc bine nu de acum.
cristina41975- Mesaje : 11
Varsta : 49
Localizare : Mures
e normal ca toate sa avem indoieli, una despre cealalta, pt ca eu una nu credeam ca exista asa ceva, ca poate cineva sa faca lucrurile astea.
elymami- Moderator
Varsta : 41
Localizare : dambovita
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum