haideti la cafea si la taclale....
+15
cryss2009
mamitza_alex
bioedina
bulinutza
elymami
alina.elie
Ildiko Zollner
anutza
szekelianca
cristina41975
Livia M.
iulia pirvu
vera
camrynna
corina
19 participanți
Pagina 6 din 10
Pagina 6 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: haideti la cafea si la taclale....
Cred ca e naspa cand nu te lasa,sincer nu vreau sa imi imaginez....asa se supara si soacrma mea ca macar de unul sa aiba si ea grija......ca de ce nu o las sa ma ajute....si eu sincer nu pot fetelor...poate ziceti ca sunt nebuna...dar cum sa am grija de unul si pe celalalt sa il las pe mana altcuiva....numai cu sotul pot sa fac asa pt.ca e tacso dar altfel prefer sa le dau amandurora sa manance,sa ii adorm la fel sa le fac baie la fel....mi-am dorit prea mult copii astia ca sa ii las pe mana altuia.Dra tu de ce nu ziceai nimik Alina,ca doar era baiatul tau si e?
vera- Moderator
Data de înscriere : 26/11/2010
Varsta : 39
Localizare : BUCURESTI
Ce frumos ai scris Vera. Scuze dar nu am putu activa webul ca imi scria ca tu ai alta versiune de mess. Ne-am vazut cu Cristina pe web.
Ce fac baietii?
Ce fac baietii?
bioedina- Mesaje : 33
Data de înscriere : 27/11/2010
Isi fac somnul de frumusete(de seara) o juma de ora de maxim...imi pare rau ca n-am vazut-o pe Anto,poate rezolvam alta data.
Eu sincer nu suport,sa il impac pe unul si pe celalalt sa il pasez altcuiva sa il impace sau sa ii dea sa pape...simt ca il tradez doar sunt mama amandurora.
Fetelor as vrea sa pun un ticker dar nu merge....stie cineva de ce?
Eu sincer nu suport,sa il impac pe unul si pe celalalt sa il pasez altcuiva sa il impace sau sa ii dea sa pape...simt ca il tradez doar sunt mama amandurora.
Fetelor as vrea sa pun un ticker dar nu merge....stie cineva de ce?
vera- Moderator
Vera eu nici nus tiu cum sa pun pozala profile
Edina te duci la profil si la avatar!
vera- Moderator
nici eu nu am putut sa pun tiker
desi la semnatura mi-l arata.
desi la semnatura mi-l arata.
elymami- Moderator
Varsta : 41
Localizare : dambovita
neaza fetele,haideti a dau o cafea...la noi ploua cu galeata...azi nu o duc pe ina la gradi ca doamna are cerc pedagogic si trebuia sa o iau la 11 si ceva asa ca nu are rost,mai bine u o duc deloc azi...
corina- Mesaje : 35
Varsta : 38
Localizare : Sacu,jud. Caras-Severin
Neata fetele!si la noi a plouat tare rau Corina...astazi chiar ca stam numa in casa!Ce zice Ina ca numai merge la gradi?Ma duc sa schimb baietii si sa le dau sa pape si revin.
Fetelor a inceput o noua saptamana....incet,incet vine Craciunul!
Fetelor a inceput o noua saptamana....incet,incet vine Craciunul!
vera- Moderator
[b]neatza fetelor,prezenta la cafelutza.la noi nu ploua,e innorat,dar foarte cald .am pus sa fac o fasole cu afumatura,am bagat la spalat,acum pauza de cafea
mamitza_alex- Mesaje : 17
Data de înscriere : 28/11/2010
Varsta : 44
Localizare : alba
Neata fetelor !!! cafeluta buna buna !!
Livia M.- Mesaje : 28
Varsta : 43
Neata Livia,Alex!Eu am noroc ca face mama mancare astazi pt.tot familionul....eu sunt responsabila la curatentie...am terminat in camera baietilor si merg in celalalte camere...Cum ati dormit fetelor?Eu am dormit ca un bebelus...de mult nu am mai dormit asa!
vera- Moderator
Buna, fetelor!Sunt si eu prezenta la cafea! Diseara il sarbatorim pe Andrei, vin finii si niste prieteni, maine sarbatoreste la cresa si dupa amiaza numai noi 3, mergem in Oraselul Copiilor.
iulia pirvu- Moderator
Varsta : 40
Localizare : Sibiu
ce fain iulia ca va distrati...va urez si eu distractie placuta...eu ma apuc sa fac curat,mancare am de ieri...mai trebuie doar sa aduc lemne si sa fac focul in camera mai incolo...
corina- Mesaje : 35
Localizare : Sacu,jud. Caras-Severin
Neata fetelor, Ma bucur Vera ca ai dormit bine, si eu pana la 10 si un sfert, Anto s-a trezit ,,dor,,de vreo 4 ori
Ce bine Iulia ca sarbatoriti?Cred ca Andrei e foarte nerabdator deja, sa ne povestesti cum a fot.
Cori ce face Inuta. Si eu mai am mancare de ieri, ar trebuie sa calc perdelele, ca s-au uscat.Pupici
Ce bine Iulia ca sarbatoriti?Cred ca Andrei e foarte nerabdator deja, sa ne povestesti cum a fot.
Cori ce face Inuta. Si eu mai am mancare de ieri, ar trebuie sa calc perdelele, ca s-au uscat.Pupici
buna fetele!!! acum am terminat si eu treaba cat de cat, a fost mai greu ca am copiii acasa.
corina, si la noi au educatoarele cerc, iar miercuri sunt din nou liberi, de 1 decembrie.
vera e bine ca te-ai odihnit, eu de la trei jumate nu am mai putut sa dorm ca a avut denis o criza de tuse si nu am mai avut spray. azi am dat la un vecin sa imi ia de la pitesti.e bine ca mai te ajuta mama ta, ca si sa faci mancare iti ocupa ceva timp, asa mai faci altceva.
iulia, am vazut la televizor, aseara la stiri ca s-a deschis oraselul copiilor la voi, erau si ponei...cred ca e super!!! sa va distrati si pentru noi!
edina, ma bucur si pt tine ca ai dormit cat de cat mai bine.
corina, si la noi au educatoarele cerc, iar miercuri sunt din nou liberi, de 1 decembrie.
vera e bine ca te-ai odihnit, eu de la trei jumate nu am mai putut sa dorm ca a avut denis o criza de tuse si nu am mai avut spray. azi am dat la un vecin sa imi ia de la pitesti.e bine ca mai te ajuta mama ta, ca si sa faci mancare iti ocupa ceva timp, asa mai faci altceva.
iulia, am vazut la televizor, aseara la stiri ca s-a deschis oraselul copiilor la voi, erau si ponei...cred ca e super!!! sa va distrati si pentru noi!
edina, ma bucur si pt tine ca ai dormit cat de cat mai bine.
elymami- Moderator
Gata si curatenia...acum ma joc cu Alex,Denis inca doarme....Elena sa stii,conteaza foarte mult ajutorul ca face mancare...mai fac si eu cand nu e ea acasa...dar totusi e super....Dar de ce are nevoie de spray Denis,i se intampla sa tuseasca des?
Iulia asteptam poze din orasel,cred ca o sa fie foarte incantat Andrei...
Edina cred ca e record decat de 4 ori pe noapte?!
Restul fetelor gata mancarea...treaba?
Iulia asteptam poze din orasel,cred ca o sa fie foarte incantat Andrei...
Edina cred ca e record decat de 4 ori pe noapte?!
Restul fetelor gata mancarea...treaba?
vera- Moderator
buna fetelor!eu tocmai ce am ajuns acasa am fost sa-l iau pe rares de la gradi am trecut pe la mama si nu a vrut sa mai vina a ramas acolo.e casa goala fara el dar bunicii ii fac tot ce vrea el.ma apuc sa gatesc dar mai tarziu.Iulia la multi ani de astazi pentru Andrei?ce cadou ia-ti luat pana la urma?poate imi dai vreo idee.
anutza- Mesaje : 9
Localizare : vaslui
da vera, are o tuse seaca ca un latrat. laringita alergica.
elymami- Moderator
buna fetele,eu azi am avut teza la romana,apoi am chiulit toti si m-au asteptat baietii sa mergem la vaccin!a plans grasunu meu dar i-a trecut!ma uimeste cat de repede creste,are 75 cm!acum doarme si dani ne face papa!edina,ma bucur ca s-a trezit doar de 4 ori anto vera,denis are deja un dintic,nu?noua ne iese si dintisorul 5,deja se vede putin!iulia,LA MULTI ANI de pe acum pt Andrei,taaaare imi place de voi ca va distrati!cateodata mi-ar placea sa stau si eu acasa cu baietii,sa ne plimbam cum am facut-o toata vara,dar imi dau cate-o palma si ma gandesc ca nu putem sta amandoi acasa,eu mai am scoala,iar peste un an jumatate dani se intoarce la serviciu!cel putin vara stam amandoi degeaba! alina,pe andrew inca nu-l supara dinticii?apropo,LA MULTE LUNITE ca stiu ca a implinit si el 6 luni!
bulinutza- Mesaje : 11
O sa fac poze si diseara si maine-seara in Orasel, Anutza, pana la urma i-am luat o bluzita, un set de Alba ca Zapada si cei 7 pitici, urmeaza sa-i luam maine si un tractoras, pentru copiii de la cresa am luat mandarine si pentru doamnele ingrijitoare bomboane de ciocolata.
iulia pirvu- Moderator
Buna fetelor....beau si o cafea cu voi cu mult lapte.Antonia e plecata la cumparaturi cu fratele meu si eu ma odihnesc putin.Mancare am si eu facuta de sambata,am calcat de dimineata....deci relax.Imi spuneti cum pot pune poze cu noi?Va pup
cryss2009- Mesaje : 12
Varsta : 36
Localizare : Bistrita
Am uitat sa va zic ca iar mi-a fugit hamsterul...
iulia pirvu- Moderator
buna fetele. cris, eu pun poze cu imageshack. dau aici pe pozica cu discheta, unde scrie gazduieste o imagine, dau pe host it, incarc poza, apoi copiez codul si o pun aici.
elymami- Moderator
saluatre din nou,fetele!!noi am fost in parc,apoi am trecut pe la market,acum bya doarme,iar eu ma relaxe la o cafea [b]mai la noi e asa cald,parca e vara,am transpirat de numa-numa ,desi am iesit intr-o bluza subtire
iulia,la multi ani lui andrei de pe acum si distractie placuta!!
[left]cine mai e pe aici???
mamitza_alex- Mesaje : 17
Data de înscriere : 28/11/2010
Varsta : 44
Localizare : alba
Pagina 6 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Pagina 6 din 10
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum